Over ons

Over ons

Bedrijfverkopenofstoppen.nl en Bedrijfstartenofkopen.nl zijn opgericht in 2015. Op de sites vindt u alle informatie over het verkopen, stoppen, starten of kopen van een bedrijf. Door middel van stappenplannen staat duidelijk en concreet uitgelegd welke stappen u in deze trajecten moet ondernemen.

Ook Bedrijventekoop.nl en Bedrijfsovernameplein.nl zijn beide sites die van pas kunnen komen. Beide sites zijn platformen waar vraag en aanbod van bedrijven bij elkaar komen. Bedrijventekoop.nl is opgericht in 2002. De site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste overnamesite van Nederland. En niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland exploiteren we bedrijfsovernamesites als: Bedrijventekoop.be, Firmenzukaufen.de, Bizalia.com en Companyforsale.eu.
Kwaliteit staat hoog aangeschreven bij Bedrijventekoop.nl en daarom worden de gegevens en teksten van alle profielen eerst nauwkeurig doorgenomen voordat ze geplaatst worden. De enige voorwaarde gaat over de overnameprijs: deze moet minimaal €100.000 zijn. Voor overnameprijzen lager dan €100.000 kunt u terecht bij Bedrijfsovernameplein.nl.

Bedrijfsovernameplein.nl is tevens een platform waar vraag en aanbod van ondernemingen samen komen. Echter, hierbij gaat het om ondernemingen met een overnameprijs tot een maximum van €100.000. Omdat we over bedrijventekoop.nl en bedrijfsovernameplein beschikken, kunnen we de gehele MKB markt bedienen.

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust even contact met ons op.