Klanten werven

Klanten werven

Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder klanten. Alles is geregeld, van ondernemingsplan tot bedrijfsnaam. Van financiering tot het inschrijven bij de KvK. Nu moet u alleen nog op zoek naar klanten. Dit kunt u doen op veel verschillende manieren.

  1. Netwerken. Netwerken komt veel voor als het gaat om klanten werven. Stel uzelf voor aan mensen, ga naar borrels en sluit uzelf aan bij een branchevereniging.
  2. Ook mond-tot-mondreclame doet het goed. Laat uw tevreden klanten reclame maken voor uw bedrijf. Houdt dus altijd contact met klanten die goed te spreken zijn over u en uw bedrijf.
  3. U kunt ook klanten trekken door bijvoorbeeld het geven van gratis workshops, en houden van een open dag of het houden van een wedstrijd waarbij klanten iets kunnen winnen. Maak uw bedrijf op deze manier dus interessant voor de klanten.
  4. Zorg voor een goede website waar klanten kunnen zien wat u doet met uw bedrijf. Zorg dat de website bekend wordt en vaak wordt bezocht.
  5. Ook het reclame maken via de televisie, folders of radio kan helpen bij het werven van klanten.

 

Heeft u nog vragen over het starten van uw bedrijf? Kijk eens bij de veel gestelde vragen of neem hier contact met ons op.